Ponujamo popoln paket za osebno opolnomočenje, spodbujanje zdravega življenjskega sloga ter družbeno povezovanje. Poudarjamo pozitivne lastnosti vsakega posameznika in njegov prispevek k skupnosti.

Naše delo zajema inovativne pristope za promocijo zdravja, ki se izrazi skozi spodbujanje dobrega počutja, želje po gibanju, kreativnosti in družbenega povezovanja. Preko socialno-gibalnega coachinga ponujamo inovativno rešitev na področju trajne promocije zdravja ter izboljšanja in utrjevanja družbenih odnosov.

Medtem ko se boste neizmerno zabavali, vam bomo mi posredovali pomembna teoretična načela za izgradnjo inspiracije, izboljšanje produktivnosti, vzpostavljanje čustvene inteligence, povezanosti in za kvalitetno komunikacijo.

 

Socialno-gibalne delavnice si lahko si predstavljate kot predavanja, ki so izpeljana preko zabavnih gibalnih vaj. Z drugimi besedami: gre za majhne in zelo interaktivne team bulidinge, ki so podkrepljeni s teoretičnimi smernicami.  

Se vam sliši zanimivo?

Še bolje: vas zanima ali je učinkovito?

Socialno-gibalne delavnice so se izkazale kot najbolj učinkovito motivacijsko sredstvo, saj temeljijo na interdisciplinarnem pristopu, interaktivnih tehnikah ter prepletu teorije in prakse.

Izhajamo iz dejstva, da je več kot 60 % bolezni psiho-somatskega izvora, da do psihično nestabilnega stanja pogosto vodijo družbene okoliščine, psiho-socialni aspekti pa so zaenkrat v promocijah zdravja še zanemarjeni!

Znotraj posamezne delavnice tako sodelujoči skozi socialne igre, preko izzivov razvijajo voljo, čustveno inteligenco, timske kompetence in globlji pomen, refleksijo. Naloge se izvajajo s pomočjo gibanja v parih, manjših skupinah in celotni skupnosti. Vse vaje se izvajajo v stoječem položaju, gre za rabo vseh motoričnih sposobnosti, fizični napor je blag. Nekatere naloge izvedemo s pomočjo rekvizitov.

Dejavnosti so v celoti prilagojene dotični skupini.

Tovrstne aktivnosti so izvrstna motivacijska spodbuda k majhnim korakom, ki vodijo do velikih uspehov.

Ne pozabite: samo zdravi ljudje so lahko produktivni, z veseljem opravljajo svoje delo, se dobro počutijo v lastnem telesu in sklepajo kvalitetne družbene odnose.

Samo zdravi ljudje so lahko srečni in to srečo delijo tudi z ostalimi.